Wie zijn wij?

Instructeur
René

Mijn militaire loopbaan ben ik begonnen bij het Korps Mariniers. Aansluitend heb ik als Sergeant der 1ste Klasse mijn functie’s vervuld. Onder andere bij de Luchtmobiele Brigade. Binnen Defensie heb ik de kans gekregen om mij buiten het lesgeven om op diverse vlakken te bekwamen, waaronder: klimtoreninstructeur, Instructeur Taakspecifieke Fitheid, en heb de Sniper Instructor course gevolgd bij de Royal Infantery Sniper School in de UK. Naderhand heb ik mijn diploma Hike & Survival Instructeur behaald.

Sinds 2017 ben ik voor mezelf begonnen met het verzorgen van Bootcamp trainingen, in het Hoevelakense bos. Afhankelijk van het niveau waarop de lessen gegeven worden, is er een knipoog naar het leger. Doordat de trainingen gegeven worden in het bos, ga je automatisch na afloop van een les met een positief gevoel naar huis.

Met de Bootcamp trainingen wil ik graag overbrengen wat ikzelf heb ervaren tijdens mijn periode bij defensie.Dat is vertrouwen hebben in je lichaam, plezier beleven aan het buiten zijn, en de wetenschap dat je meer kunt dan je denkt!

Instructeur & Eigenaar – René Steenbeek.


Naomi Brouwer
Naomi

Na mijn middelbareschooltijd ging ik aan de slag als secretaresse en later heb ik gewerkt als assistente op een internationale Marketing & PR afdeling. Sinds een aantal jaar ben ik begonnen om als freelancer secretarieel werk te verrichten voor zelfstandigen.

Ik richt me op het promoten van de Bootcamp trainingen en beheer de ledenadministratie.

Ledenadministratie & Promotie – Naomi Steenbeek-Brouwer