Privacyverklaring

Outdoor Activities Hoevelaken verzorgt bootcamplessen aan volwassenen en tieners, onder de naam Bootcamp Club Hoevelaken, in het Hoevelakense bos. Tijdens de wintermaanden worden de avondlessen gegeven op en rondom het terrein van Station Hoevelaken.

Outdoor Activities Hoevelaken verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Outdoor Activities Hoevelaken verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het verstrekken van informatie.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Of wanneer wij hier toe wettelijk verplicht zijn.

Outdoor Activities Hoevelaken verstrekt alleen gegevens aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Als u ons een bericht stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als nodig is afhankelijk van de aard van de inhoud van het bericht of voor volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Alle persoonsgegevens worden zorgvuldig door Outdoor Activities Hoevelaken bewaard. Er is recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Na een verzoek tot verwijdering van de gegevens zullen deze van desbetreffende persoon meteen uit ons bestand worden verwijderd.

Outdoor Activities Hoevelaken wijst u er tevens op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap

WhatsApp: 06-30 00 34 72
E-mail: info@bootcamphoevelaken.nl