Over ons

Over René

IMG_7850 (4)René Steenbeek is zijn militaire loopbaan begonnen bij het Korps Mariniers. Aansluitend heeft hij als Sergeant der 1e Klasse zijn functies vervuld, onder andere bij de Luchtmobiele Brigade. Binnen Defensie heeft hij naast het opleiden van officieren en onderofficieren zich op diverse vlakken mogen bekwamen, oa: Klimtoreninstructeur, Instructeur Taakspecifieke Fitheid, en heeft hij de Sniper Instructor Course gevolgd bij de Royal Infantery Sniper School in Engeland.

In 2016 behaalde René zijn diploma Hike & Survival Instructeur bij Voshaar Outdoor and Education. Daaruit kwam het idee fit te blijven zonder kunstmatige hulpmiddelen en dat resulteerde in onze opzet van onder andere de bootcamp lessen. In 2018 is René voor zichzelf begonnen en heeft toen Bootcamp Club Hoevelaken opgericht. Afhankelijk van het niveau waarop de lessen gegeven worden is er altijd weer een knipoog naar defensie.

“Doordat de lessen gegeven worden in het bos, ga je automatisch na afloop van een les met een positief gevoel naar huis. Met de bootcamp trainingen wil ik graag overbrengen wat ik zelf heb ervaren tijdens mijn periode bij Defensie. Dat is vertrouwen hebben in je lichaam, plezier beleven aan het buiten zijn en sport en de wetenschap dat je meer kunt dan je denkt!”

Over Naomi

IMG_7750Voor het plannen van twee gratis proeflessen of overige vragen kan je contact opnemen met mijn partner Naomi-Brouwer. Ze heeft een secretariële achtergrond en beheert voor Bootcamp Club Hoevelaken de ledenadministratie. Je kan haar bereiken via whatsapp:06-53696409

Of via ons e-mailadres: info@bootcamphoevelaken.nl

Voor les inhoudelijke vragen mag je ook contact opnemen met mij, René Steenbeek. Je kan hiervoor een WhatsApp bericht sturen naar: 06-30 00 34 72.

Gegevens

  • KvK-registratienummer: 72241284
  • Bootcamp Club Hoevelaken is onderdeel van Outdoor Activities Hoevelaken.
  • Eigenaar: René Steenbeek.

 

WhatsApp: 06-30 00 34 72
E-mail: info@bootcamphoevelaken.nl 

%d bloggers liken dit: